kọmputa-mmezi-london

China Multilayer PCB mmepụta

Site na nhọrọ ndị dị elu na-agbanwe agbanwe ruo n'ụdị na-adịghị mma,PCBabụrụla ndịiche n'ụwa nke eletrọnịkị taa.Otú ọ dị, karịsịa ewu ewuPCB multilayer.Site n'echiche teknụzụ, PCB multilayer nwere ọtụtụ uru n'ihe gbasara imewe.Uru ndị a nke PCB multilayer gụnyere:

10 Layer High density ENIG Multilayer PCB

Obere nha: Otu n'ime uru ndị a ma ama na ezigbo ekele maka iji PCB multilayer bụ nha ha.N'ihi nhazi ya dị larịị, PCB multilayer dị obere karịa PCB ndị ọzọ nwere ọrụ yiri ya.Nke a na-eweta nnukwu uru na ngwa eletrọnịkị ọgbara ọhụrụ n'ihi na ihe a na-eme ugbu a na-adị obere, kọmpat ma dịkwa ike karịa ngwa dị ka smartphones, laptọọpụ, mbadamba na wearables.

Ihe owuwu dị arọ: Site na PCB pere mpe, ịdị arọ ahụ na-adị ala, ọkachasị ebe ọ bụ na a na-ewepụ ọtụtụ njikọ achọrọ maka njikọ nke otu oyi akwa na PCB abụọ, na-akwado atụmatụ nke ọtụtụ oyi akwa.Ọzọ, nke a dị mma maka ngwa eletrọnịkị nke oge a, nke na-adaberekwu na njem.

Ogo dị elu: N'ihi oke ọrụ na atụmatụ a ga-emerịrị mgbe a na-emepụta PCB multilayer, ụdị PCB ndị a na-arụ ọrụ nke ọma karịa PCB otu oyi akwa na okpukpu abụọ.Ya mere, ha bụkwa ndị a pụrụ ịdabere na ya.

Ọdịnaya emelitere: PCB multilayer na-adịte aka site na ọdịdị ha.Ọ bụghị naanị na PCB ndị a multilayer ga-ebu ibu nke ha, mana ha ga-enwekwa ike ijide okpomọkụ na nrụgide a na-eji jikọta ha ọnụ.Na mgbakwunye na ihe ndị a, PCB multilayer na-eji ọtụtụ ihe mkpuchi mkpuchi n'etiti akwa sekit, na-ejikọta ha na prepreg adhesives na ihe nchebe.

Mgbanwe mgbanwe: Ọ bụ ezie na nke a anaghị emetụta ọgbakọ PCB multilayer, ụfọdụ na-eji usoro ihe owuwu na-agbanwe agbanwe, na-ebute PCB multilayer na-agbanwe agbanwe.Nke a nwere ike ịbụ njirimara a na-achọsi ike maka ngwa ebe ntakịrị na-ehulata na agbagọ nwere ike ime na nkeji oge.Ọzọ, nke a anaghị emetụta PCB multilayer niile, ma ka ị na-agbakwunyekwu ọkwa na PCB na-agbanwe agbanwe, PCB ga-adị ntakịrị.

Dị ike karịa: Multilayer PCBs bụ ihe njupụta dị oke elu na-ejikọta ọtụtụ ọkwa n'ime otu PCB.Ebe ndị a dị nso na-eme ka bọọdụ ndị ahụ jikọọ ọnụ, na ihe ndị e ji emepụta ọkụ eletrik na-enye ha ohere inweta ikike na ọsọ dị ukwuu, n'agbanyeghị na ha dị ntakịrị.

Ebe Njikọ Otu: A na-emepụta PCB multilayer ka ọ rụọ ọrụ dị ka otu nkeji, karịa n'usoro ya na ihe ndị ọzọ PCB.Dị ka nke a, ha nwere otu ebe njikọ karịa ọtụtụ isi njikọ achọrọ na ọtụtụ PCB otu oyi akwa.Nke a na-egosi na ọ bara uru n'ichepụta ngwaahịa eletrọnịkị, ebe ọ bụ na ọ dị ha mkpa itinye naanị otu njikọ na ngwaahịa ikpeazụ.Nke a bara uru karịsịa maka obere ngwa eletrọnịkị na ngwa emebere iji belata nha na ibu.

Uru ndị a na-eme ka PCB multilayer bara uru n'ụdị ngwa dị iche iche, ọkachasị ngwaọrụ mkpanaka na ngwa elektrọnik na-arụ ọrụ dị elu.N'aka nke ya, multilayer PCB na-achọta ebe ha na ọnụ ọgụgụ na-arịwanye elu nke ngwa ụlọ ọrụ dị iche iche ka ọtụtụ ụlọ ọrụ na-atụgharị na ngwọta mkpanaka.


Oge nzipu: Dec-17-2022